Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2008 22:42 - Е, нямам късмет да съм в нета
Автор: bendida Категория: Други   
Прочетен: 426 Коментари: 0 Гласове:
0



Днес написах много важни неща,които изчезнаха изведнъж в нета, уж заради слабата връзка.
Налага се да се опитам да го повторя и може би ще успея да споделя обобщени разсъждения, изпитани на гърба си.
 Интересно поведение имаме : ядосваме се публично на един и друг политик , а  в живота си сме безлични и страхливи, коварни и злобни. Крием се когато се налага и се надуваме , когато вече не е страшно.И непременно се правим или ни се иска да сме "добри", а тези които ни изобличават е модерно да се наричат "чалнати" или с последният въртящ се мъдър израз "тоя народ е изперкал" . Все пак има виновни за масовото изперкване и вероятно недоволните са тези груби тъпири които бяха несъзнателни проводници за това. Техните стремежи за съвършен живот на гърба на изперкалите, на гърба на смътните времена, на гърба на удобните и неясни закони, на гърба на приличната доверена информация за кой, къде и кога! Ами как да се обединим, като всеки мрази всеки, но не си го признава и дори умело го прикрива. Да сте видели скоро проява на уважение, признателност или любов.Не няма такава проява - има такава само в семейството, но и там ще ви изиграят номер самите близки и причината е че обществото е болно , но не си го признава.Иска да изкара другите виновни - не е ясно кои са другите, но са удобно оправдание. Омръзна ми да гледам масово мизерници, нещастници, страхливци, мазни послушковци. Жал ми е да гледам изперкали хора, натъжени лица, дори озлобени такива, защото знам че причина за това от една страна е тяхната слабост  и страх, а от друга егоизма и жестокостта на другите.
Омръзна ми действителността да се изкривява по начин, че да е удобна за хората без морал.
Омръзна ми да ми казват, че нищо няма да се оправи с привидно съжаление, а в действителност да не искат нищо да се оправи само защото им е по удобно така и са си намерили начин да се внедрят в тинята.
Не може те да са прави винаги и да тъпчат живота на другите просто така, защото времето и обстоятелствата им го позволяват.
Кога ще се намери измерител за това какво причиняващ на другите и какви са причините да се издигаш в обществото ни и да го водиш нанякъде.
Кои са тези правила , които формират общественото мнение за това кое е нормално и кое не, нямали да се очовечим най-после и да се отворим към света и към истински важните неща.


Тагове:   Нета,   късмет,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bendida
Категория: Други
Прочетен: 24351
Постинги: 17
Коментари: 10
Гласове: 152
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930